GÜVENLE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ OKULA BEKLİYORUZ

FERRUHA BÜYÜKGÖNCÜ ANAOKULU

Sevgili velilerimiz;

12 Ekim pazartesi gününden itibaren haftada 5 gün yüz yüze eğitime başlıyoruz.

*Sabahçı öğrencilerimiz saat

9.00-12.00

*Öğlenci öğrencilerimiz

13.00-16.00

saatleri arasında okulda olacaktırlar.

*Okulumuzda pandemi süresince yemek verilmeyecektir.

*Evlerinizden yiyecek içecek gönderilmesi yasaktır.

*Bu bağlamda okul aidatları ile ilgili yeni bir düzenleme yapılıp sizlere en kısa zamanda bilgi verilecektir.

*Herhangi bir nedenle çocuğunu okula göndermeyen velilerimizin okul idaresine dilekçe vermeleri gerekmektedir.

*Aksi halde okula gelmeyen öğrencinin gelmeyeceği düşünülerek yerine yedek listesinden yeni kayıt alınacaktır.

*Geçirmiş olduğumuz üç haftalık süreçte kıyafet veya başka bir nedenle oluşabilecek bir sıkıntı yaşanmamıştır.

*Çocuklarımızın günlük olarak iç dış tüm kıyafetlerinin değiştirilip temiz olarak gönderilmesi yeterli olacaktır.

Okulumuz adına gerekli olan tüm temizlik ve dezenfekte işlemleri personelimiz tarafından sıklıkla yapılmakta olup güvenle tüm çocuklarımızı okulumuza bekliyoruz.

Murat SAĞIR

Okul Müdürü