BİLGİLENDİRME OKUL KURALLARI

OKUL KURALLARI

Sn. Veli

Çocuklarımızın okula giriş-çıkış saatleri sabah gurubumuz için 09.00-12.00 Öğlen Grubumuz için 13.00-16.00'dır. Çocuğunuzun okula gelememesi durumunda,  sınıf öğretmenini arayarak bunun sebebini ve öngörülebilir süresini bana mutlaka bildiriniz.  Pandemi süreci nedeni ile velilerimizin ve ziyaretçilerimizin zorunlu haller dışında okula giriş-çıkış yapması yasaktır. Zorunlu hallerde yapılacak olan girişler Ziyaretçi Talimatı ile düzenlenmiş olup okul girişinde ve web sitemizde mevcuttur.

Çocuğunuz, okuldan sizin uygun göreceğiniz bir başkası tarafınızdan alınacaksa aynı gün durumu okulumuza bildiriniz. Okulun bilgisi dışında anne-babadan başka kimseye öğrenci teslim edilemez. 

Bulaşıcı ve ateşli hastalık durumlarında çocukları okula göndermemeniz, öğrencinin kendi sağlığı ve arkadaşlarının genel sağlığı için önemlidir. Pandemi süreci nedeni ile çocukların okul girişlerinde ateşleri ölçülecek olup hastalık belirtisi gösterenler okula alınmayacaktır. Çocuğun eğitim saatleri içerisinde hastalık belirtisi göstermesi durumunda İzolasyon Odasına alınarak, veli eşliğinde en yakın sağlık kuruluşuna transferi gerçekleştirilecektir.

Telefon ve adres değişikliklerinin zamanında okulumuza yazılı olarak bildirilmesi zorunludur. 

Anaokulunda serbest kıyafet uygulaması söz konusudur. Çocuklar için okulda rahat edebilecekleri sade ve kolay giyilebilir giysiler tercih edilmelidir. Kıymetli eşya, takı vb. aksesuarlar takılmamalı ve gönderilmemelidir. 

Çocukların temiz ve düzenli şekilde okula gelmesine dikkat edilmelidir.

Okul giriş ve çıkışlarında sosyal mesafeye dikkat edilmelidir.

Okul bahçesine girişlerde mutlaka maske takılmalıdır.

Okul bahçesi ve bekleme alanı içerisinde yazılı afiş ve uyarılara uyulmalı yüzeylere temas edilmemelidir.

Alınan ve alınacak önlemlerin detayları okul web sitemiz ve veli iletişim gruplarımız aracılığı ile sizlerle paylaşılacaktır.

Salgından korunmak ancak kurallara uymamız ile mümkündür. Gereken hassasiyeti ve özeni göstermenizi rica ederiz.

 

                                                                                            Ferruha Büyükgöncü Anaokulu

                                                                                                        Müdürlüğü

 

16.10.2020 626